Labels

zaterdag 17 december 2011

Soms denk ik zelf een betere GM te zijn.

het lijkt er soms echt op dat de General Managers van sommige NBA teams niet bepaald weten welke kant ze op moeten of welk beleid ze moeten kiezen voor hun NBA team. Hieronder een kleine opsomming van de meest 'aparte' beslissingen gemaakt in de afgelopen NBA off-season.

[b]Lamar Odom traden naar de Dallas Mavericks voor een Trade Exception.[/b]

Ja, ik begrijp dat Odom ontrevreden was over het feit dat de Los Angeles Lakers hem probeerde te traden in de Chris Paul trade maar om vervolgens de NBA's 6th man of the year te traden naar een van grootste concurrenten en NBA Champions in de Dallas Mavericks voor HELEMAAL NIKS? Onbegrijpelijk.

[b]Tayshaun Prince bij laten tekenen.[/b]

De Pistons zijn al een aantal jaar aan het herbouwen aan een nieuw team en van het kampioenschapsteam is alleen nog Prince over. De bijna 32 jarige Prince begint langzamerhand steeds minder te worden en was nu eindelijk een Free Agent. Tijd om afscheid te nemen zou je denken? Nee, Detroit laat hem een nieuw contract tekenen voor 4 jaar waarbij hij $27 miljoen dollar gaan verdienen (36 jarige Prince die rond de $10 miljoen dollar verdient).

Weet jij nog een absurde move? Wij voegen hem toe!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten